menu kruis
menphoneu

Vernieuwing riolering

Problemen met uw riolering? Een inspectie aan het uw rioolsysteem? Of wilt u een nieuw riool laten aanleggen omdat het huidige verouderd is? Onze riool ontstoppers voeren eerst een zorgvuldige rioolinspectie uit met behulp van een camera inspectie. 

 

NIEUWE RIOLERING NODIG?

Het aanleggen van een gloednieuw riool is een van de meest onderschatte werkzaamheden van een Riolerings expert. Veel mensen denken dat een buis zomaar aangelegd kan worden, maar hier komt veel meer bij kijken. De kunst van het goed instaleren van en riolerings systeem begint bij het zorgen dat de riolerings buis goed opgehangen word. Dit zodat de buis niet alleen maar nu ook in de toekomst stabiel bevestigd is. Vaak zie je buizen die dusdanig doorgezakt of beschadigd zijn dat er een verstopping ontstaat. Je kunt zo een verstopping verhelpen, maar zonder de oorzaak weg te halen is de kans aanwezig dat het probleem binnen korte tijd terug zal keren. Bij het aanleggen van een nieuw riool of de vervanging van een deel daar van gaan de monteurs van Rioolontstoppings Centrale Nederland altijd professioneel te werk. Als u opzoek bent naar iemand die uw riolering op een vakkundige manier voor uw aanlegt dan bent u bij ons aan het goede adres. 

RIOOLRENOVATIE 

Rioolontstoppings Centrale Nederland is al bijna 30 een expert in de aanleg of vervanging van rioolsystemen. Wij zijn in het bezit van de juiste machines om uw riolering zo zorgvuldig mogelijk aan te sluiten op het gemeentelijk rioolstelsel. De kwaliteit voor een gezond riool staat ook bij ons zeer hoog in het vaandel. Iedereen heeft namelijk recht op een riolering zonder vervelende geuren en/of stankoverlast. 

 

RIOOLTIPS 

Wat kunt u doen om zo lang mogelijk te genieten van uw huidige riolering? Het riool kan verstopt raken, vervuiling van de grond of het oppervlaktewater kan aanbreken, extra kosten voor zuivering kunnen in rekening gebracht worden of er is zelfs mogelijkheid tot ontploffingsgevaar. Hieronder volgen een aantal tips en trucs die u kunt toepassen in het dagelijks leven om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw huidige riolering. 

  • Frituurvet altijd teruggieten in de meegeleverde verpakking, vervolgens deponeren in de afvalbak

  • Etensresten, thee en koffieprut niet doorspoelen door de gootsteen, maar in de afvafbak of GFT-bak deponeren

  • Schoonmaakdoekjes scheiden volgens de gemeentelijke regels. Zeker niet door het toilet spoelen. 

  • Vochtige doekjes, maandverband en tampons in de afvalbak doen. Zeker niet door het toilet spoelen

  • Oude medicijnen inleveren bij uw apotheek of bij het chemisch afval. Niet door de gootsteen of toilet doorspoelen. 

  • Verf altijd inleveren bij het chemisch afval. Nooit door de gootsteen of het toilet spoelen

  • Chemicaliën inleveren bij het chemisch afval (kca). Nooit door de gootsteen spoelen

  • Klusafval als in cement en gipsresten laten opdrogen en vervolgens gescheiden inleveren. Nooit door de gootsteen of het straatputje spoelen. 

Voor een vernieuwing aan uw riolering of een gehele rioolrenovatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Vraag geheel vrijblijvend een scherpte offerte aan!